11 dec. 2010

Julmarknad på Forslunda

Årets sista julmarknad är gjord. Efter att ha sålt två grejer på två timmar så var jag lite bitter :) men det löste sig senare och vart försäljningsrekord. Får ännu en gång tacka alla som köpt Millemonster barnkläder.

Nu kanske Mille får sig lite kläder oxå eftersom massproduktionen är klar. Det återstår bara en beställning på en fordonsmössa i velour. Kan alltid hoppas på att det kommer in några beställningar efter helgens marknad.

5 kommentarer:

 1. Tack för titten på min blogg! Kul att träffas idag på marknaden och prata barnkläder, och förstås att sy dem! :-). Vad roligt att försäljningen kom igång senare! Får väl prova sälja där nästa år kanske!

  SvaraRadera
 2. Hej, jag va och tittade på dina kläder på marknaden och jag fastnade sjuukt mycket för dina kläder!

  Kan du sy i prencip vad som helst, snuttefilt?
  Jag är jättesugen på att beställa från dig, men de finns ju hur mycke tyg som helst att välja mellan? Har du ingen "butik" som man kan få komma och titta i/på? :)

  Kram/Hanna

  SvaraRadera
 3. Finnkids - det är bara att prova. Då blir vi kanske konkurenter :)
  Hanna - vad roligt att höra att andra oxå tycker om mina kläder. Jag är ju ganska ny på att sy och har inte provat allt än...skulle gärna vilja. Men du kan alltid skicka en förfrågan på mailen. Bestäm vad du vill ha och i vilket tyg så ska jag se vad jag kan göra.
  Har funderat på att länka till en försäljningsblogg men då måste jag (vad jag hört) starta ett företag och det blir en massa med moms och annat så det får i så fall bli lite senare.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vi köpte ett par byxor till vår son på marknaden, när han var nyfödd fick vi ett par liknande byxor som du också sytt som min faster hade köpt, det var länge hans (och mina:)) favoritbyxor!jättefina!Har fått mycket komplimanger för dom byxorna så jag ska ge alla mammor som jag känner adressen till din blogg:) En sak som jag märkte på byxorna vi köpte på marknaden var att adressen til bloggen inte stämmer, för att hitta hit till din blogg ska man skriva http://millemonster.blogspot.com och på lappen som fanns på byxorna hade du skrivit www.millemonster.blogspot.com. Bara ett tips:)
  Syr du bodys och tröjor också? MVH Lina

  SvaraRadera
 5. Lina - kul att även du tycker om mina kläder, mina favoriter är bilbyxorna. Måste fixa en bild på Mille så ni får se dem live. Är nyfiken, vilka byxor köpte du och vilka köpte din faster?
  Tack för tipset om adressen, har redan skrivit fel på visitkortet (blogspott) så jag får väl kladda mera ;) Du får gärna tipsa om min (rätta)adress, när man har en ny sida är det guld värt att få andra att tipsa om en, tack för det!
  Har än så länge inte provat att sy några tröjor men har funderat på att prova en t-shirt till att börja med. Body tycker jag har för dålig maskin för, men jag skulle gärna vilja prova längre fram.

  SvaraRadera